Rakúsko

Vyskúšali sme lyžovačku v Tirolsku na vlastnej koži: Kvalita, za ktorú sa oplatí zaplatiť

Vyskúšali sme lyžovačku v
2017-02-07 00:01:00

Prečo by sme si mali nechať ujsť kombináciu talianskej extravagancie a rakúskych služieb? Žiadna tlačenica, široké zjazdovky, dokonale zasnežené a upravené. Svojou náročnosťou vyhovujú aj rodinám s deťmi. viac »

Zámok Schloss Hof je v zime ako kulisa rozprávky o Popoluške

Zámok Schloss Hof je
2017-01-25 12:00:41

Mladé dievča, ktoré trápi krutá macocha a žije v neúctivých podmienkach často celá zašpinená od popola, sa jedného dňa navzdory všetkým tajne vyberie na kráľovský ples a získa si srdce princa. Popoluška musí ples náhle opustiť, ale vďaka črievičke, ktorú po ceste stratila, sa ju princovi podarí nájsť a rozprávkový koniec už všetci iste poznajú. viac »

Na skok od nás: 4 tipy na skvelú lyžovačku 3 hodiny od Bratislavy

Na skok od nás:
2017-01-20 08:00:00

Upravené svahy, zasnežená krajina s nádherným výhľadom, horský vzduch a útulné chaty – to všetko sú ingrediencie na nezabudnuteľnú zimnú dovolenku. Zažiť ju môžete aj na skok od nás. Sadnete do auta a o tri hodiny ste tam - v centre vzrušujúcej zimnej zábavy. viac »

Lyžovačka u susedov: Predstavujeme najlepšie strediská v Rakúsku

Lyžovačka u susedov: Predstavujeme
2017-01-06 00:00:01

Čas lyžovačiek je tu a vy už istotne plánujete, ktoré svahy pokoríte tento rok. Okrem našich lyžiarskych stredísk majú čoraz väčšiu popularitu tiež lyžovačky v okolitých krajinách. Spomedzi všetkých susedov jednoznačne vedie Rakúsko, kde nájdete menšie rezorty pre neskúsených športovcov alebo rodiny, ale tiež väčšie a rokmi preslávené svahy, na ktoré chodia trénovať i profesionálni športovci. viac »

Tri horúce tipy na aktívnu zimnú dovolenku v Rakúsku

Tri horúce tipy na
2016-12-12 09:00:00

Rakúske lyžiarske regióny spájajú vysokohorské alpské zážitky s inšpirujúcim pokojom a moderné lyžovanie s malebnou zimnou krajinou. Pripravili sme pre Vás pár zaujímavých ponúk. viac »

Slnkom zaliate svahy a kopa snehu: Korutánsko je jedinečným darom prírody

Nassfeld v južnom Korutánsku
2016-11-24 00:00:00

Na južnej strane rakúskych Álp sú zjazdovky mimoriadne slnečné. O dôvod viac, prečo je Korutánsko ako destinácia zimných športov stále obľúbenejšie, predovšetkým u rodín s deťmi. Slnkom zaliate svahy v kombinácii s dávkou južanskej pohostinnosti a gurmánskej korutánskej alpsko-jadranskej kuchyne, sú na zimnú dovolenku priam stvorené. viac »

Veľké porovnanie liniek do Viedne: Užite si vianočné trhy bez auta

Cestujeme do Viedne bez
2016-11-14 12:00:00

Bratislava a Viedeň sú dve najbližšie ležiace hlavné mestá naprieč celou Európou. Rakúska metropola je tak pre Slovákov ideálnym miestom na víkendový výlet s rodinou či kamarátmi. Zďaleka pritom neponúka len najznámejšie turistické atrakcie. Návštevníkov láka na pestré možnosti z pohľadu nákupov, svetovej gastronómie či rozličných umeleckých a spoločenských podujatí. Veľkej popularite sa tešia aj vianočné trhy, ktoré pred viedenskou radnicou otvorili 12. novembra. viac »

Sen každého lyžiara: Nová lanovka v Rakúsku posúva hranice luxusu

Sen každého lyžiara: Nová
2016-11-07 12:00:00

Návštevníci údolia Stubaital neďaleko Innsbrucku sú už na služby najvyššej kvality zvyknutí. Nachádza sa tu najlepšia reštaurácia v Alpách, 40 kilometrov dráh na sánkovanie aj lanovka s vyhrievanými sedadlami. Tento rok sa môžu lyžiari v najväčšom ľadovcovom lyžiarskom stredisku v Rakúsku tešiť aj na ďalšie veľkolepé novinky - spustenie najmodernejšej trojlanovej lanovky a premiéru nevídaného kultúrneho podujatia. viac »

Rakúska verzia Halloweenu: Región Retz sa pripravuje na jesenný festival tekvíc

Pole s tekvicami pri
2016-10-03 12:00:00

Jeseň sa z cestovateľského hľadiska spája so širšou ponukou poznávacích zájazdov, ktoré sa odvíjajú aj od rôznych festivalov a podujatí organizovaných v tomto období. K nemu už neodmysliteľne patria tiež rôzne druhy tekvíc, ktoré si našli svoje špeciálne dni v Rakúsku. Región Retz je známy pestovaním tejto zeleniny a každoročne sa jeho obyvatelia stretávajú, aby oslávili ďalšiu úspešnú sezónu. viac »

Manuál pre Rakúsko: Vydajte sa na jesennú dovolenku autom

Manuál pre Rakúsko: Jesenná
2016-09-28 12:00:00

Jeseň je ako stvorená na poznávacie zájazdy a výlety do zaujímavých miest v blízkom okolí. Rakúsko je ideálnou kombináciou prírodnej krásy, historických pamiatok, malebných dediniek aj väčších miest. Ešte stále tam víťazí domáca tradícia, vďaka ktorej sa dostanete do srdečnej krajiny plnej zaujímavostí. Vyberte sa na jednu z vašich najlepších dovoleniek. viac »


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa