Ďalšie destinácie – exotická dovolenka

Antarktída: drsné i krásne ľadové kráľovstvo, ktoré neprestáva fascinovať

Antarktída: drsné i krásne
2016-10-15 00:00:01

Zažiť pobyt na najchladnejšom svetovom kontinente, a pritom mať skutočne luxusné zázemie, preplaviť sa cez významný Magalhaesov a Drakeov prieliv, i to môže byť báječná a zážitkami nabitá dovolenka. Vydajte sa na plavbu superloďou po okolí Antarktídy a vráťte sa domov so skutočne neobyčajnými spomienkami! viac »

Fotoreportáž: Skutočne luxusná dovolenka snov, ktorú si môže dovoliť len pár vyvolených

Antarktída - splnenie ľadového
2016-09-30 00:00:01

Doteraz mohlo Antarktídu spoznať naozaj len veľmi málo ľudí. Dnes sa však veci menia a okrem dobrodruhov a vedcov už najjužnejší kontinent víta aj prvých turistov. Tí sa v exkluzívnom hoteli White Desert rozhodne nemusia uskromniť. viac »

Zabudnuté raje Tichomoria: Prekrásne atoly, piesok lesknúci sa na slnku a neuveriteľne priateľskí ľudia

Zabudnuté raje Tichomoria
2016-09-25 00:00:00

Už na prvý pohľad úchvatné ostrovčeky s piesočnými plážami vstupujú do priezračnej vody oceánu. Nad hlavami veľmi jemne šumia listy paliem a slnko hreje, akoby vedelo, že i vďaka nemu ste tu. Vitajte v zabudnutých rajoch Tichomoria, kde môžete hodiť za hlavu všetky starosti a dosýta si odpočinúť. viac »

Cookove ostrovy: Raj, kde si každý nájde svoju súkromnú lagúnu

Na Cookovych ostrovoch si
2016-08-26 12:00:00

Cookove ostrovy objavili po prvýkrát niekedy okolo roku 1000 obyvatelia Tahít, ktorí hľadali novú oblasť pre život. Už od prvého momentu predstavovalo toto miesto hotový raj na zemi. Nájdete tu nádherné lagúny, biele piesočné pláže a upokojujúcu okolitú zeleň. Viac ako história u vás zaboduje práve príroda. Pripravte sa na to, že na Cookových ostrovoch zažijete jednu z najkrajších dovoleniek vášho života. viac »

Bora Bora – dokonalá perla Polynézie

Bora Bora
Ľubica Korgová
2016-08-09 12:00:00

Máte už dosť klasických dovolenkových destinácií a chcete vyskúšať niečo nové? Potom je pre vás ako stvorený ostrov Bora Bora. Cesta naň je síce trochu náročnejšia, no nepochybne stojí za to. Na túto dovolenku len tak nezabudnete! viac »

Queenstown

Queenstown - najdobrodružnejšie mesto
2016-07-07 12:00:00

Nie je síce hlavným mestom, no patrí k tomu najzaujímavejšiemu, čo Nový Zéland ponúka. Čarokrásna príroda, bohatá história a množstvo adrenalínových zážitkov – to sú dôvody, prečo Queenstown obľubuje toľko turistov .Ak niekedy zamierite k protinožcom, môžete sa k nim pridať aj vy. viac »

Prírodný klenot Ázie: Úchvatná scenéria ako z iných svetov

V tajomnom kraji démonov
2016-06-07 00:00:01

Krásne dievča prekabátilo zlého obra. Ten od zlosti hodil na zem škrupinu kokosového orecha a vznikla hora Batok, ktorú dodnes nazývajú „kokosová škrupina“. Podobných legiend plných obrov a démonov sa v okolí indonézskej sopky Bromo traduje množstvo. Úžasne vytvarovaná krajina inšpiruje ku vzniku neuveriteľných príbehov. Pozrime sa na ňu zblízka. viac »

Dobrá správa pre dobrodruhov: Splnenie ľadového sna je na dosah

Antarktída - splnenie ľadového
2016-04-23 12:01:00

Ľadovo ostrý vzduch, božské ticho a nekonečné biele pláne. Ak je toto vaša predstava ideálnej dovolenky a drieme vo vás srdce dobrodruha, máme pre vás dobrú správu. Zažiť dokonalú ľadovú krásu už nemusí byť nedosiahnuteľným snom, koncom minulého roka poprvýkrát pristálo dopravné lietadlo s turistami v Antarktíde. viac »

Ostrov čiernych perál a dokonalých pláží. Vitajte na Tahiti

Tahiti, Francúzska Polynézia
2016-04-08 08:00:00

I keď patríte medzi fanúšikov aktívneho cestovania, počas ktorého radi spoznávate veľa pamiatok a zaujímavých atrakcií, istotne aspoň niekedy zatúžite po krátkom oddychu v exotike. Čo tak Tahiti? Ide o najväčší ostrov Francúzskej Polynézie, kde žije takmer 70 percent obyvateľov oblasti. Zároveň patrí k najkrajším kútom tohto malého raja na svete a ponúka jednu z najlepších dovoleniek. viac »

Top miesta Nového Zélandu: Tam, kde sa natáčal Hobit a buble Šampanské jazierko. Spoznajte ich!

Nový Zéland
2015-07-21 12:06:00

Drobné domčeky s kruhovými vstupmi sú zasadené do svahov neďaleko mesta Matamata. V ságach Pán prsteňov a Hobit sa medzi nimi prechádzali hobiti, po skončení natáčania ich nahradili turisti. Hobitovo, ktoré naozaj stojí, je jedným z najpopulárnejších cieľov na Novom Zélande. Nie je však jediným – na Zélande sú i ďalšie krásne miesta, ktoré navyše nevytvorili filmári, ale sama príroda. Vybrali sme pre vás sedmičku tých naj! viac »


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa