Kam cez víkend

Tip na víkend: Stará Ľubovňa láka na hrad aj vojenský tábor

Tip na víkend: Stará
2017-01-13 12:00:00

Stará Ľubovňa bola vždy známa najmä vďaka ich hradu, ktorý ponúka návštevníkom niekoľko moderných atrakcií a k tomu ako bonus nádherný výhľad na okolie. V jeho blízkosti sa však nachádzajú aj ďalšie zaujímavé atrakcie, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti. Skombinujte ich s návštevou kúpeľov vo Vyšných Ružbachoch a máte postarané o ďalší príjemný víkend pri spoznávaní Slovenska. viac »

V okolí Bardejovských Kúpeľov otvorili kyslíkovú cestu Napoleon

V okolí Bardejovských Kúpeľov
2017-01-10 08:00:00

V okolí Bardejovských Kúpeľov dokončili druhú etapu liečivých singletrackov – čo je v podstate ďalšia nová turistická trať pre cyklistov a peších. Nová trasa nesie názov Napoleon, podľa jedného z prameňov v Bardejovských kúpeľoch a aj pojem „liečivé singletracky“ naznačuje väzbu na kúpele. Oficiálne bude trasa Napoleon otvorená na jar, ale verejnosť ju môže využívať už teraz. viac »

Silvester na Slovensku: Pozrite si, ako privítajú Nový rok vo vašom meste

Silvester na Slovensku: Pozrite
2016-12-30 12:00:00

Máme tu záver roka 2016 a veľkolepé privítanie toho nového si pripravili aj organizátori na Slovensku. Pozrite si, na čo sa môžete tešiť v jednotlivých mestách. viac »

Korčuľovanie pod holým nebom: Zmapovali sme bezplatné klziská v slovenských mestách

Zmapovali sme bezplatné klziská
2016-12-20 00:00:01

K najobľúbenejším zimným radovánkam patrí nepochybne korčuľovanie. Najväčšie čaro má pod holým nebom, preto vo viacerých mestách aj tento rok pripravili umelé ľadové plochy. So zamrznutými jazerami sa samozrejme porovnávať nedajú, ich nespornou výhodou je však bezpečnosť a poskytované služby. viac »

Vianoce v duchu tradícií: V skanzenoch prežijete sviatky ako naši predkovia

V skanzenoch prežijete sviatky
2016-12-09 12:00:00

Blížia sa najkrajšie sviatky roka, počas ktorých dodržiavame viacero starých tradícií a zvykov. Ak ich chcete spoznať ešte viac a nazrieť do života našich predkov v autentickom prostredí, navštívte niektorý zo skanzenov. V adventnom období aj medzi sviatkami si viaceré z nich pripravili zaujímavý program. V spolupráci so Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch vám prinášame jeho prehľad. viac »

Tip na víkend: Presvedčte sa na vlastnej koži o liptovských naj

Presvedčte sa na vlastnej
2016-12-02 12:00:00

Lyžovačku v Nízkych Tatrách môžete spojiť s predĺženým víkendom a so spoznávaním tunajších atrakcií. V tomto roku zaznamenal Liptovský Mikuláš zvýšenie návštevnosti až o 16 percent. Môžu za to niektoré nové atrakcie, ale aj chuť Slovákov opäť spoznávať svoju rodnú krajinu. Liptovský región pripravil pre návštevníkov navyše obľúbenú Liptov Card s množstvom zliav. Na prilákanie návštevníkov v meste pravidelne organizujú tiež jarmoky, obľúbené podujatia ako napríklad Švábkofest a tento rok by chceli vytvoriť aj prvý stály vianočný trh, ktorý by bol pokračovaním Mikulášskych trhov. viac »

Dokonalá nádhera: V Tatrách dnes otvárajú ľadový dóm, máme FOTO

Tatranský ľadový dóm na
2016-11-25 12:00:00

Sochy v gotickom štýle, detailné línie a dielo pripomínajúce oltár Majstra Pavla z Levoče. Aj takýto je tohtoročný Tatranský ľadový dóm na Hrebienku vo Vysokých Tatrách, ktorý je pre návštevníkov otvorený od dnešného dňa. Špeciálne chladenie pod kupolou ukrýva 90 ton ľadu v 720 ľadových blokoch, ktoré 15 sochári spolu s pomocníkmi premenili počas troch týždňov na dielo s témou spišskej gotiky. viac »

Kam s deťmi cez jesenné prázdniny: 8 skvelých tipov na strašidelný výlet

Spomienky na zosnulých sa
2016-10-27 12:00:00

Od piatka do utorka majú deti prázdniny, celkovo ich teda čaká až päť voľných dní. Prečítajte si naše tipy na strašidelný výlet a vyberte program, ktorý celú rodinu určite zaujme. viac »

Rodinná atmosféra v lone nádhernej prírody: V Jasnej opäť ožila Björnsonka

Björnsonka v Jasnej opäť
2016-10-17 00:00:01

Niektoré ubytovacie zaradenia sa časom stávajú legendami, bez ktorých by sme si daný región už ani nevedeli predstaviť. V Demänovskej doline medzi tieto charizmatické hotely nepochybne patrí chata Björnsonka. Vďaka rozsiahlej rekonštrukcii sa prispôsobila potrebám súčasných zákazníkov, ktorým ponúka pohodlie a výborné služby aj spojenie s prírodou. viac »

Protiturecká pevnosť aj originálne námestie: Komárno ponúka návštevníkom to, čo inde nenájdu

Tip na víkend: Navštívte
2016-09-23 12:00:00

Máte už pobalené a v hlave sa vám preháňajú nápady, kde by ste mohli stráviť najbližší víkend? Máme pre vás skvelý tip. Nasmerujte si to tentoraz do Komárna. Okrem zaujímavých pamiatok priamo v centre sa môžete vybrať na výlet aj do blízkeho Maďarska. viac »


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa