Kam cez víkend

Vodná zábava na ZÁPADNOM Slovensku: Veľký prehľad kúpalísk a akvaparkov

Vodná zábava na ZÁPADNOM
2016-07-26 00:00:01

Ak túžite po zábave a letnom osviežení pri vode, nemusíte za nimi cestovať ďaleko. Akvaparky a termálne kúpaliská na svetovej úrovni máme priamo pod nosom. Dnes vám predstavujeme tie, ktoré sa nachádzajú na západe Slovenska. viac »

Tip na sobotu: Nočná prehliadka venovaná rodu Máriássy

Kaštieľ v Marušovciach
2016-07-23 08:00:00

Muži, ktorých spojilo meno, ale rozdelili storočia - Máriássyovci. Múzeum Spiša pripravilo na túto sobotu pre verejnosť nevšedný zážitok - nočnú prehliadku v kaštieli v Markušovciach. Príďte a spoznajte tie najvýraznejšie osobnosti v jedinečnej atmosfére. viac »

Novinka na Liptove: Svoje brány otvoril Park miniatúr

Novinka na Liptove: Svoje
2016-07-18 08:00:00

Liptov obohatila ďalšia nová atrakcia. Začiatkom júla otvoril svoje brány Park MINI SLOVENSKO v Liptovskom Jáne, ktorý tvoria slovenské kultúrne a technické pamiatky. Momentálne tam môžete vidieť 13 modelov hradov, zámkov, kostolov aj zvoníc v mierke 1:25. Práce na ďalších 7 miniatúrach pokračujú a čoskoro doplnia už existujúce modely. viac »

Dva skvelé tipy na víkendový večer: Zaujímavý program pre zamilované dvojice aj šikovné deti

Nočný spln v barokovom
2016-07-10 08:00:00

Už 17.7. sa konajú dve veľmi zaujímavé akcie. Romantické dvojice si môžu vychutnať svit mesiaca v malebných záhradách Schlosshofu a všetky deti si zmerajú sily na "Drakolympiáde" na Chopku. Ak budete v sobotu v blízkosti týchto miest, rozhodne by ste tento výnimočný program nemali vynechať. viac »

Tip na víkend – navštívte rázovité Malacky

Tip na víkend –
2016-07-08 12:00:00

Úprimne sa priznajte tí, ktorí si v rámci dovolenky na Slovensku zájdete aj inde ako do Nízkych a Vysokých Tatier, Banskej Štiavnice alebo Bratislavy. Obvykle nemáme chuť spoznávať svoju domácu krajinu a zameriavame sa len na pár vopred nalinajkovaných turistických cieľov. Neváhajte preto ani sekundu, vezmite kľúče od auta a vyberte sa už tento víkend napríklad do Malaciek. Rázovité Záhorie ukazuje Slovensko z iného uhla pohľadu a pripraví vám kopec skvelých zážitkov. viac »

Cirkul´art 2016: Najväčší festival nového cirkusu už tento víkend

Cirkul´art 2016: Najväčší festival
2016-06-23 08:00:00

Tohtoročný Cirkul´art, ktorý sa koná pod záštitou prezidenta SR Andreja Kisku privíta umelcov z rekordného počtu krajín. V Bratislave sa tak stretnú vystupujúci z Argentíny, USA, Francúzska, Španielska, Nového Zélandu, Japonska, Nemecka, Česka, Švédska, Izraela, Rakúska, Belgicka, ale aj z krajín ako Thajsko, Kanada, Nový Zéland či africká Keňa, ktoré doteraz na festivale zastúpené neboli. Ambasádorom festivalu je populárny herec Michal Kubovčík. viac »

Dovolenka v Nízkych Tatrách: Toto si užijú veľkí aj malí

Dovolenka v Nízkych Tatrách:
2016-06-20 12:00:00

Dovolenka na Slovensku láka nielen zahraničných, ale i domácich návštevníkov. Vychutnať si ju môžeme vychutnať v rôznych kútoch našej krajiny, napríklad aj v Nízkych Tatrách. A na čo všetko sa tam môžete tešiť? viac »

Tip na víkend: Veteráni na LiptOVE

Veteráni na LiptOVE
2016-06-17 08:00:00

Už devätnásty ročník Ružomberskej ruže veteránov pripravil ružomberský Automotoklub a mesto Ružomberok na sobotu 18. 6. 2016. Zhruba stovka veteránov bude vystavená v centre mesta. Následne sa z Ružomberka vozidlá prevezú po Liptove a predstavia sa všetkým zvedavcom na zhruba 110 kilometrovom okruhu. Najstarší veterán je automobil Dodge Turing z roku 1923 a pochádza z Českej republiky. viac »

To najlepšie zo Slovenska: Spoznajte naše TOP technické pamiatky

Skanzen Vychylovka
2016-06-15 12:00:00

Nielen hrady, zámky a kaštiele patria medzi zaujímavé historické pamiatky. Medzi svoje turistické ciele by ste mali zaradiť aj rôzne technické stavby, ktoré vám ukážu bývalé generácie i z tejto stránky. Často sa v nich dozviete viac zaujímavostí ako zo života šľachticov, ktorí žili odtrhnutí od reality. I na Slovensku nájdete veľa zaujímavostí tohto typu, najpútavejšia je táto sedmička. viac »

Tip na víkend: Romantickú atmosféru prinesie slávnosť ruží

Romantickú atmosféru prinesie slávnosť
2016-06-03 08:00:00

Príďte potešiť vaše zmysly do malebnej obce Dolná Krupá, kde sa bude konať oslava krásy a pôvabu slovenských ruží na počesť ich šľachtiteľky Márie Chotekovej. Nebude chýbať ani príjemná romantická atmosféra, hudba a ochutnávka vín a medoviny. viac »


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa