Cestovateľské tipy pre ženy

Prežite svadobnú cestu na romantickom ostrove Svätá Lucia

Veľký a Malý Piton,
2013-07-06 14:00:00

Romantické zátoky a dlhé pláže s bielym koralovým pieskom lemujú vysoké sopečné pohoria. Z tropického pralesa plného vzácnych stromov na úpätí vulkánu sa ozývajú zvuky džungle, v morských plytčinách sa preháňajú húfy farebných rýb. Opálený rybár mieša kokteil s čerstvým kokosovým mliekom, znie pohodu navodzujúce plážové reggae. Jediná nevýhoda cesty na Svätú Luciu je, že vám ju bude každý závidieť. viac »

Ako zažiť romantiku v Paríži - a to doslova

Paríž, Francúzsko
2013-06-17 12:30:00

FRANCÚZSKO - Berte to len ako malé odporúčanie, ako manuál, ktorý vás ruka v ruke s vašou polovičkou povedie jedným z najobľúbenejších miest sveta, očarujúcim v každom ročnom období. viac »

Top destinácie pre zlomené srdcia

Bahamy
2013-06-13 16:00:00

Každý má vlastný spôsob, ako sa vysporiadať s rozpadom vzťahu. Niektorí smútia pri nôtach romantickej hudby a spomienkach, iní sa vrhnú do partnerstva s čokoládovou tortou alebo alkoholom či podľahnú nákupnej horúčke… Čo keby ste namiesto podobných nerestí začali opäť žiť naplno? Pomôcť vám k tomu môže aj dovolenka na novom a neznámom mieste. viac »

Medové týždne v znamení romantiky i závanu histórie na Morave

Valtice
2013-05-09 13:00:00

ČESKÁ REPUBLIKA - Koľko ľudí, toľko chutí. Ak hľadáte romantiku, čaro upravených zelených parkov, milujete ticho malebných moravských mestečiek a tešíte sa na spoznávanie histórie vo dvojici, určite vám bude vyhovovať niektoré z troch moravských miest. Buchlovice, Valtice i Lednice sú ideálnymi miestami nielen na sobáš, ale aj nezabudnuteľné medové týždne. viac »

Najlepšie destinácie sveta na medové týždne

Bora Bora, Francúzska Polynézia
2013-04-04 16:00:00

Určite väčšina z nás túži po nezabudnuteľných zážitkoch zo svadobnej cesty. Spoločné chvíle so svojou polovičkou budú o to výnimočnejšie, ak si vyberieme to správne miesto. Ponúkame vám zopár tipov na destinácie, ktoré zaručia nevšedné spomienky. viac »

Slávne ženy a Buenos Aires

la Casa Rosada
2013-03-14 18:00:00

ARGENTÍNA - Hlavné mesto Argentíny patrí už dávno medzi vyhľadávané ciele turistov z celého sveta. Tango, steaky, kožené kabelky, fotka pri slávnom Obelisku alebo popoludnie na futbalovom štadióne klubu Boca Juniors. To je len malá ukážka lákadiel mesta na rieke Río de la Plata. Ale, ak na Buenos Aires zaostríme, takmer za každou atrakciou mesta vykukne žena. Presvedčte sa. viac »

Benátky na Valentína: vychýrená romantika (a nielen tá)

Benátky, Taliansko
2013-02-14 13:30:00

TALIANSKO - Keď sa povie Benátky, väčšine ľudí sa v hlave okamžite vynorí predstava karnevalu alebo dokonale romantických chvíľ. Mesto je známe slávnosťami, ktorých história siaha až do 14. storočia a taktiež gondolami, úzkymi uličkami a starodávnymi budovami. Každá maska má taktiež odvrátenú tvár, a preto vám prinášame informácie aj o menej pekných skúsenostiach, ktoré tu môžete zažiť. viac »

Inšpirácia na Valentína: netradičné romantické miesta

Kjóto, Japonsko
2013-02-10 10:00:00

Chýba vášmu milostnému životu romantika? Túžite po zmene? Chcete prežiť chvíle, na ktoré vy, ani váš partner nikdy nezabudnete? Toto síce nie je žiadna partnerská poradňa, ale aj tak máme pre vás zopár originálnych tipov. Pozrime sa spolu na tie najromantickejšie a zároveň netradičné miesta Zeme. Blíži sa sviatok všetkých zamilovaných a s ním prichádza aj čas na výber pekného pobytu pre zaľúbenú dvojicu. viac »

Za kultúrou do Amsterdamu

Amsterdam, Holandsko
2013-01-15 11:10:00

HOLANDSKO - Ak ste milovníčkami umenia a kultúry, Amsterdam so svojimi 60 divadlami, 42 múzeami a 141 galériami je pre vás tým pravým mestom. viac »

Ako chutí Paríž: Mekka labužníkov

Arc de Triomphe du
2012-11-13 11:30:00

FRANCÚZSKO - Ak ste v Paríži, pripravte sa na útok vôní. Nielen tých parfumových, ale aj tých, z ktorých okamžite vyhladnete. viac »


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa