Kam na dovolenku - tipy

Dvojtýždňový „vanlife“ s bicyklami do Álp

Dva týždne s PEUGEOT
2018-10-02 08:00:00

Čas je neúprosný a jeho vplyv sa nedá zastaviť. Svoje o tom vie aj naša verná Felda Gusto, ktorá má po každej zime čoraz menej laku – buď jednoducho opadol, alebo prehral boj s hrdzou. viac »

Plavba vášho života: Unikátna výletná loď navštívi všetky kontinenty

V roku 2020 vypláva
2018-10-02 00:00:01

Takúto dovolenku snov by chcel zažiť každý cestovateľ. Počas jednej plavby navštívite všetky kontinenty a spoznáte množstvo zaujímavých krajín. Ide o vôbec prvú výletnú loď, ktorá vypláva na oceán s takýmto odvážnym plánom. Doteraz sa ani jedna spoločnosť neodhodlala na plavbu, ktorej pasažieri uvidia v podstate celý svet. viac »

Jesenné last minute pri mori: Kam sa môžete vybrať na skvelú dovolenku pri mori?

Jesenné last minute pri
2018-09-06 00:00:00

Dovolenku v septembri si vyberá čoraz viac bezdetných cestovateľov, ktorí sa nemusia prispôsobovať prázdninám svojich potomkov. Počasie je počas týchto týždňov ešte príjemne teplé a aj čoraz viac rezortov uzatvára sezónu až v októbri. Aj v tomto období si teda môžete vybrať z viacerých prímorských destinácií. viac »

Plavba loďou s českým delegátom: Na aké destinácie sa tešiť?

Plavba do Karibiku
2018-07-31 00:00:01

Plánujete prvú plavbu luxusnou loďou a desí vás jazyková bariéra? Je pravda, že počas plavby stretnete množstvo rôznych národností a môžete si tu dokonca nájsť i medzinárodných priateľov. Pre mnohých je ale jednoduchšie, ak môže na lodi komunikovať vo svojom rodnom jazyku. viac »

10 zážitkov, ktoré si v Grécku nenechajte ujsť

Grécko
2018-07-26 00:00:00

Dovolenka nie je len o oddychu pri mori a pozeraní pamiatok. Každá krajina prináša niečo iné, čím je výnimočná a odlišuje sa od ostatných konkurentov. Aby ste ju dobre spoznali, nemali by ste si nechať ujsť niektoré dobrodružstvá, ktoré vám pomôžu lepšie spoznať domácich obyvateľov. Týchto desať zážitkov vám uchová pekné spomienky na Grécko. viac »

Faerské ostrovy: Tajomstvo severného Atlantiku na vlastnej koži (FOTOREPORTÁŽ)

Faerské ostrovy
2018-06-24 00:00:01

Vravíte , že o takýchto ostrovoch ste ešte nepočuli? V tom prípade asi ani neviete, že Faerské ostrovy sú oficiálne aj najlepšie ostrovy na svete. V roku 2007 National Geographic Traveller uskutočnil prieskum medzi 111 ostrovnými komunitami po celom svete, kde hodnotili autentickosť a neporušenosť . Faerské ostrovy boli vyhodnotené ako svetová jednotka! viac »

Dovolenkové tipy: Roman Pomajbo prezradil svoje plány na leto

Roman Pomajbo
2018-06-19 12:00:00

Slovenský herec Roman Pomajbo plánuje tráviť leto predovšetkým s manželkou a tromi dcérami Vivien, Noemi a Timeou. „Veľmi sa teším, že budem cez leto plnohodnotný otec, lebo počas roka som furt niekde a po večeroch, keď sú dievčatá doma, zasa odchádzam do divadla. To mi niekedy doslova trhá žily, párkrát som bol vážne smutný, tak som si povedal, že im to v lete vynahradím. Veľmi sa na to teším. Myslím si, že je to dôležité, lebo práve deti sú zmyslom môjho života,“ vyznal sa v rozhovore pre agentúru SITA. viac »

Dovolenka „na ostro“: Najlepšie európske pláže pre nudistov

Dovolenka „na ostro“: Najlepšie
2018-06-19 00:00:01

Patríte medzi ľudí, ktorí sa neboja zhodiť zo seba všetko oblečenie a radi si užívajú deň na pláži v Adamovom a Evinom rúchu? Dostatok súkromia pred zvedavcami a pravú idylku pre opaľovanie sa bez plaviek ponúka aj viacero európskych pláží. Toto sú tie najlepšie. viac »

10 dôvodov, prečo je plavba lepšia než klasická dovolenka pri mori

10 dôvodov, prečo je
2018-06-16 00:00:01

Plavba loďou je nesmierne lákavá, dobrodružná a niekedy i adrenalínová záležitosť. Mnohí z nás od nej očakávajú veľa – nové zážitky, destinácie, do ktorých by sme sa inak nedostali, luxusné služby, vynikajúce jedlo a nikdy nekončiacu zábavu. Dôvodov, prečo vyraziť na plavbu je však omnoho viac. Poďme sa pozrieť na desať tých vôbec najzaujímavejších. viac »

Veľký prehľad cien: Najlacnejšiu dovolenku zažijete v Bulharsku

Veľký prehľad cien: Najlacnejšiu
2018-03-06 00:00:00

Britská pošta uskutočnila nedávno prieskum, ktorý by nemal uniknúť žiadnemu dovolenkárovi. Vo vybraných destináciách totiž sledovali ceny vecí, ktoré si bežne kupujeme počas ciest v zahraničí. Z nich vypočítali priemernú sumu a určili najlacnejšiu dovolenkovú destináciu. Víťazom sa stalo Bulharsko. viac »


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa