Kam na dovolenku - tipy

Zážitok na celý život: 6 perfektných tipov na plavbu pre milovníkov zvierat

Zážitok na celý život:
2017-10-05 00:00:00

Pes, mačka alebo rybičky – nuž keď chcú milovníci zvierat popustiť uzdu svojej vášni, tak sa vydajú do ZOO. Ale ani to sa nedá porovnať s tým veľmi silným momentom, keď dostanete príležitosť fotiť zvieratá v ich prirodzenom prostredí. Zaujíma vás to? Čítajte ďalej. viac »

Rekordy na vode: To NAJ zo sveta zaoceánskych výletných lodí

Rekordy na vode: To
2017-09-18 00:00:00

Pokrok je i vo svete zaoceánskych lodí stále evidentnejší a rýchlejší. Rekordmanov medzi plavidlami treba hľadať nielen po stránke technickej, ale napríklad aj z hľadiska veľkosti alebo trebárs počtu kajút. viac »

Letné linky z Bratislavy: 5 fantastických tipov na dovolenku podľa vlastných predstáv

Korfu na vlastnú päsť
2017-05-16 00:00:00

Spoločnosť Ryanair prevádzkuje z bratislavského letiska v letnom období päť sezónnych liniek do prímorských destinácií, a to je ideálna príležitosť preskúmať tieto miesta na vlastnú päsť. Poradíme vám, ako spojiť oddych na pláži s poznávaním krajiny a užiť si dovolenku na maximum. viac »

7 miest, ktoré by ste mali navštíviť, kým budú populárne

7 miest, ktoré by
2017-02-05 00:00:00

Občas je to ako začarovaný kruh. Prírodné alebo umelecké krásy objavia turisti, prihrnú sa davy a čaro sa stráca. Ak ho chcete na vlastnej koži zažiť na niektorých miestach aj vy, mali by ste sa poponáhľať. Týchto sedem miest už svoju autentickú podobu dlho mať nebude. viac »

Inšpirácia na cesty: Lonely Planet zverejnilo top destinácie 2017

Lonely Planet zverejnilo top
2017-01-13 00:00:01

Pre cestovateľov predstavuje rebríček Lonely Planet rovnaké vzrušenie ako pre filmových priaznivcov oznámenie oscarových nominácií. Ich tipy na tie najzaujímavejšie krajiny, ktoré by mali určovať trend v najbližších mesiacoch, sú často určujúcimi nielen pre jednotlivcov, ale aj cestovné kancelárie. Tentoraz od nich dostala najlepšie hodnotenie Kanada a tešiť sa môžeme aj na ďalšie zaujímavé destinácie. viac »

Silvester, na aký sa nezabúda: Oslávte koniec roka v exotike

Silvester trochu inak: Tento
2016-12-15 00:00:00

Predstava ideálneho Silvestra sa u väčšiny z nás pohybuje okolo zasnežených hôr, priateľov, dobrej zábavy a ohňostrojov. Čo keby ste však jeden rok využili na úplne iný zážitok a zobrali svoju rodinu niekam do exotiky? Oneskorený vianočný darček poteší určite každého a vy môžete prvý január osláviť na pláži s miešaným drinkom v ruke. viac »

Vodný palác Jal Mahal: Nádherné miesto bujarých večierkov

Vodný palác Jal Mahal:
2016-12-09 00:00:01

Bledé pieskové odtiene mramorového paláca ostro kontrastujú s tmavomodrou farbou vody jazera a vytvárajú úchvatnú scenériu, aká nemá vo svete páru. Obdivovať ju však môžete len z brehu či loďky, palác Jal Mahal v indickom štáte Radžastan je ako nádherný kvet, ktorého sa neradno dotýkať. viac »

Sen každého lyžiara: Nová lanovka v Rakúsku posúva hranice luxusu

Sen každého lyžiara: Nová
2016-11-07 12:00:00

Návštevníci údolia Stubaital neďaleko Innsbrucku sú už na služby najvyššej kvality zvyknutí. Nachádza sa tu najlepšia reštaurácia v Alpách, 40 kilometrov dráh na sánkovanie aj lanovka s vyhrievanými sedadlami. Tento rok sa môžu lyžiari v najväčšom ľadovcovom lyžiarskom stredisku v Rakúsku tešiť aj na ďalšie veľkolepé novinky - spustenie najmodernejšej trojlanovej lanovky a premiéru nevídaného kultúrneho podujatia. viac »

Tipy skúseného cestovateľa: Toto je 6 najkrajších miest na jesennú dovolenku

Tipy skúseného cestovateľa: Toto
2016-10-11 00:00:01

Počas jesene je vraj príroda najkrajšia. V niektorých lokalitách nájdete ešte príjemné teplé počasie a rozkvitnuté lúky, na iných miestach sa zas môžete potešiť pestrou paletou farieb z napadaných listov. O čare rannej inverzie asi nemusíme žiadnemu oduševnenému cestovateľovi ani hovoriť. Otázkou len zostáva, kam sa v toto magické obdobie roka vybrať. Cieľov cesty by bolo neúrekom, ktorý je ten správny pre vás? viac »

V najväčšom meste sveta sa žije rýchlo: Vlaky tu svištia až 400 km/h

Najväčším mestom sveta svištia
2016-10-09 00:00:01

V čínskom Šanghaji žije vyše 24 miliónov ľudí, i s priľahlými oblasťami dokonca 34 miliónov, stojí tam 632 metrov vysoký mrakodrap, napriek tomu sa v meste nájdu pokojné miesta, kde si ľudia môžu sadnúť, vypiť si bez náhlenia kávu a relaxovať pred návratom do víru veľkomesta. viac »


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa